toate drumurile duc la sectorul public….am scris si semnat pentru asta de n ori.
daunele sunt mai mult decat financiare,deja putem vorbi despre o organizatie mafiotă aici.
As vrea sa spun ca in sectorul de stat coruptia incepe sa devina problema mica. Nici nush daca are loc sa dezvolt prea mult. Da, la inceput a fost coruptia…lasata sa-si faca de cap a dus la situatia actuala unde coruptia din pct. meu de vedere e pe locul 3 in topul riscurilor. Coruptia era problema cea mai grava in anii ’90-2000. Ca urmare a coruptiei a aparut locul 2. Pe locul 2 e deprofesionalizarea crunta a aparatului administrativ, adica de exemplu locuri de inspectori la Mediu sunt ocupate de profesoare de limba romana sau de cei mai slabi dintre absolventi. Deprofesionalizarea a fost flagelul anilor 2010. Pe locul 1, este descompunerea aparatului administrativ. Scheme incarcate fara nici o noima in anumite locuri, scheme cu multi oameni lipsa in alte locuri, institutii populate de oameni demoralizati, provincii intregi de unde aproape toti oamenii apti de munca au plecat in strainatate, o Capitala care habar nu are (si in general o doare la basca) ce mai face provincia. Asta a fost surpriza lui Dragnea printre altele. Se astepta la covor rosu in Moldova. Nu va bucurati prea mult, Dragnea s-a dus unde e ii e locul, problemele au ramas. Lucrurile nu-s blocate din cauza coruptiei la momentul asta asa cum fals percepem…aia a fost acum 10-20 de ani. Acum nu mai ai cu cine. Daca vine unul si pune 1 mld de eur pt facut o autostrada nu are cu cine, n-are proiectanti competenti, n-are juristi cu care sa faca niste exproprieri care sa nu consume 90% din fonduri, n-are maistri, n-are muncitori, n-are nimic. Personal nu prea mai vad o iesire prin forte proprii. Singura solutie ar fi importul de „gulere albe” din tarile cu traditie OK si mult, mult Doamne’ajuta …
Viseaza! Stanga a dovedit in istorie ca doar promite, dar cand vine la putere e mai corupta ca si concurenta. Iar USR-ul asta este anticrestin, adica fara valori morale obiective. De asta au facut si comunistii crimele alea, pentru ca daca nu ai morala crestina, te crezi Dumnezeu, cu drept de viata si de moarte. P.S. Nu-mi veni cu Inchizitia. Aia au ucis in 600 de ani cati ucideau marxistii rosii intr-o singura zi in perioada Terorii Rosii.
Nu prea inteleg de ce amestecam crestinismul si anti-crestinismul cu administratia unei tari (a se intelege prin asta guvren, parlament, etc.). Ce are una cu alta? Pot fi si atei din partea mea cata vreme au o conduita morala si cata vreme nu isi vad doar interesul lor si a celor apropiati. Religia si orientarea religioasa se face acasa si la biserica (indiferent care e biserica). Nu se face in guvern, parlament, etc. decat in masura in care se voteaza si aplica legii care sa nu discrimineze pe baza religioasa si prin care oamenii sa-si poata practica in voie credinta. In rest un presedinte, prim-ministru, etc. trebuie sa fie al tuturor, crestini sau necrestini.
singurul personaj politic care a vorbit răspicat despre demantelarea aristocrației bugetare este cataramă.
măcar pentru asta i-aș da un vot la prezidentiale?
Cu 1.3 mil angajați bugetari, plus aproape 0.7 mil în companii private ale statului, plus familiile acestora, găsim o masă foarte greu de restructurat în care toți sunt neamuri, prieteni sau afini. Undeva îi înțeleg, ce știu ei să faca, în privat mulți dintre ei ar fi entry level, adică cei care cara scrisorile. Dracul din mine visează să scoată cândva untul dintr-o tzatza de la finanțe, s-o văd atunci cât e de tare.
Inca astept pe cineva sa vina cu o propunere generala de „sabloane” intuitive pentru diferitele intersectii, e wild-wild-west pana acum, nu-s doua la fel. Autostrazi putine…dar compensam la talent chinut in materie de intersectii pentru ele.
stai sa vezi in Franta… ieri treceam printr-o intersectie unde aveai 2 benzi de mers inainte la intrare in ea, iar in fata celei de a doua era o banda de facut stanga pentru sensul celalalt. Iar asta cu intrat pe 2 benzi in intersectie si iesit pe una e déjà clasica 🙂
Am mai trecut prin ea mai demult si am folosit banda stanga pentru ca avea sageata inainte si ca se incolonasera multi pe dreapta, si m-am trezit in fata cu cineva de pe sensul opus facand stanga. Atunci am zis ca n-am vazut eu bine sau n-am fost atent.
La naiba! Daca aia de pe banda din dreapta ta ar fi avut obligatoriu la dreapta – nu si inainte – as mai fi inteles, ti-ar fi lasat cat de cat spatiu „curbat” sa te incadrezi…dar si asa, tot e o tampenie.
pai am accelerat sa trec de aia care credeam ca s-au incolonat ca vor la dreapta, am vazut in fata (dupa intersectie) ca mai pe stanga e o banda groasa alba (m-am gandit ca e separatia pe sensul ala) si apoi m-am pomenit cu unul intrand in fata din sens opus sa faca stanga… si apoi am vazut ca si el avea marcaj cu sageata la stanga 🙂
am uitat sa precizez ca cu cateva sute de metri mai inainte erau vreo 3 semafoare total desincronizate: cand plecai de la unul ajungeai la urmatorul tocmai atunci se facea rosu si se mergea bara la bara 🙂
Vrei sa vezi ceva tare de tot?
Du-te pe Google Maps si vezi intersectiile de la Turda! Mai ales cand vii dinspre Tg. Mures si nu vrei s-o iei prin mijlocul Campiei Turzii…asa ca-ti zici ca omu’ normal ca o iei tot pe autostrada, pe sud…
Sunt 3 intersectii acolo, la sud de Turda, de te doare capul: cea mare, care e o nebunie totala, apoi una mai la nord-vest, dupa 1 km, intre Mihai Viteazu si Turda, unde e batalionul de tancuri…si dupa inca 1 km la nord-vest de asta mai e o mica intoarcere pe sub autostrada, chiar cand sa treci peste raul Aries.
Te provoc sa incerci sa intri in Turda dinspre sud, venind de la Tg. Mures! 😀
Mai ales te provoc sa gasesti cum sa intri daca ratezi intrarea! 😀
Sincer, cred ca asa o sa-i batem pe moscoviti si pe budapestani, daca ne ataca! Ii ratacim in intersectiile de pe autostrazi, habar n-au ce i-a lovit! 😀
Asta arata a sperietoare in prima faza, dar ce zisei tu e usor, de la E la S, treci pe sub centrul intersectiei si faci imediat dreapta, e intuitiv, te duce spre sud, dupa ocol.
E chiar usor, pentru ca intr-o astfel de intersectie clasica in cruce, ca sa o iei la stanga mereu gasesti iesirea pe dreapta, imediat dupa centrul intersectiei (care va trece fie pe sub sau peste). Nu e greu.
Una (de fapt doua) din cele mai bune/eficiente tipuri de intersectii in cruce, la vest de Debretin: https://www.google.com/maps/@47.5439953,21.5477075,2812m/data=!3m1!1e3
La cea mai nordica poti chiar sa adaugi si 2 giratorii in loc de cele 2 intersectii mici (cum e cea cu vreo 500 de metri mai la sud de ea)…dar asta depinde de benzi, de ce trafic crezi ca o sa ai.
Iar la nord de ele, dupa cateva sute de metri, ai si o intersectie in 3, la fel de eficienta.
Incearca sa eviti E60 -> D15 pentru ca trece prin Campia Turzii. Sau sa zicem ca e blocat in ziua respectiva dintr-un motiv oarecare…asa ca incerci in schimb sa intri de pe A3 pe E81 🙂 De sus poate iti pica fisa, dar de la sol, mai ales daca nu stii zona, le injuri de mama focului, cu panouri semnalizatoare cu tot!
Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a decis, marti, ca taxa de autostrada pentru autoturisme in Germania este o discriminare indirecta pe motiv de cetatenie sau nationalitate.
„Aceasta taxa este discriminatorie dat fiind ca sarcina sa economica este suportata, in practica, exclusiv de proprietarii si de conducatorii de vehicule inmatriculate in alte state membre”, transmite CJUE.
„Prin hotararea pronuntata astazi, Curtea constata ca taxa de utilizare a infrastructurii, combinata cu scutirea de taxa pe autovehicule de care beneficiaza proprietarii vehiculelor inmatriculate in Germania, constituie o discriminare indirecta pe motiv de cetatenie sau nationalitate si o incalcare a principiilor liberei circulatii a marfurilor si liberei prestari a serviciilor.
asta e realitatea,pe mine nu m-a impreisionat tipul dar trebuie semnalat ca totuși și-a adus aminte ca are coloană verticală,cam greu dar e un pas.
eu nu am auzit pe nimeni sa participe la interviuri de angajare la stat si sa primească postul făra „un spate” din interior plus șpaga de rigoare…deci si el a intrat tot la fel.
Dap. A nu se intelege ca armata este diferita. Poate va mai amintiti de generalul retinut de DNA pt ca a luat mai multe spagi decat locuri disponibile la scoala de subofiteri. Sau celebra filiera indirecta.
La MAI nu mai zic.
Tot ce se întâmplă acum, își trage seva din mandatele Băsescu. Degeaba veți sări pe mine dar in 2004, statul încă funcționa acceptabil. Mai erau specialisti, oameni cu școala… Odată cu venirea marinarului România a luat fața si apucăturile pezevenghiului…
ce a facut fata lu tata membru psd stim: http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/adina-florea/exclusiv-motivare-devastatoare-a-iccj-in-cazul-kovesi-acuzatii-neprobate-si-neclare-masuri-nelegale-ss-a-adaugat-la-lege-document-1561714
nu mai vorbesc dosaru copiilor dupa acte categoria secret si transmiterea catre inculpatu valcov,
astea-s detalii ca si povestea din filmu de pe recorder de mai sus
la psd orice a facut magarie a adversarului trebuie scoasa la lumina si umflata, etc,
pe cand tot cea a facut psd trebuie secretizat ca la 10 aug 2018 etc.
nici organizatiile majistratilor nu fac mai nimik,
grevele au incetat inainte de a fi percepute corect in constiinta publica,
se apropie vacanta judecatoreasca,
multi judecatori au inchis ochii, au tras aer in piept si au iesit la pensie,
ca e mai comod,
la poloneji judecatorii au luptat,
modelu de legiferare a atacului la justitie dorit de moskva si implementat incepand cu tarile tovarashe si pretene a inceput la unguri, a continuat la poloneji, apoi la rumani, in curand la cehi si va intra direct in paine la fratii nostrii de peste Prut https://www.juridice.ro/643577/pozitia-procurorilor-din-republica-moldova-ref-controlul-politic-al-institutiei.html
fara un raspuns al autoritatilor statului omu ajunge sa isi piarda speranta, si poate asta doresc tradatorii de la conducere – asta este poate modelu trimis de peste hotare
dar inca cativa, putini, de aia visatori si idealisti mai spera ca se mai poate ceva
ca am avut parinti, bunici, rubedenii, militari care au luptat
Babaetzi!…si fete…
Care-i faza cu cele 4 atacuri cibernetice asupra spitalelor, de ieri?
Basca site-ul CCR!
Ca tot zice baiatu’ in clip pe la momentul 2:35 de Casa de Pensii, Min. Educatiei…
{heavy Russian accent} Now observe carefully my western friend…
Astia de la secu’ de la noi au zis ca nici macar antivirus nu aveau unitatile medicale, nu ca ajuta ala foarte mult.
Momentul jenant în care Guvernul explică nevoia pensiilor speciale. ”Urgența este… ăăă”
toate drumurile duc la sectorul public….am scris si semnat pentru asta de n ori.
daunele sunt mai mult decat financiare,deja putem vorbi despre o organizatie mafiotă aici.
Sunt de acord ca administratiile statului, in ultimii 30 de ani au fost si sunt structuri mafiote, clanuri care vor duce la pabusirea statului ruman.
Atat zic, sa-mi bag p* in rasa lor a ,,conducatorilor”
nici nu va imaginati la ce nivel e coruptia in institutiile statului atat in ministere cat si in primarii.
pai de-aia e blocat totul de la A la Z, in schimb cheltuielile curg garla!
As vrea sa spun ca in sectorul de stat coruptia incepe sa devina problema mica. Nici nush daca are loc sa dezvolt prea mult. Da, la inceput a fost coruptia…lasata sa-si faca de cap a dus la situatia actuala unde coruptia din pct. meu de vedere e pe locul 3 in topul riscurilor. Coruptia era problema cea mai grava in anii ’90-2000. Ca urmare a coruptiei a aparut locul 2. Pe locul 2 e deprofesionalizarea crunta a aparatului administrativ, adica de exemplu locuri de inspectori la Mediu sunt ocupate de profesoare de limba romana sau de cei mai slabi dintre absolventi. Deprofesionalizarea a fost flagelul anilor 2010. Pe locul 1, este descompunerea aparatului administrativ. Scheme incarcate fara nici o noima in anumite locuri, scheme cu multi oameni lipsa in alte locuri, institutii populate de oameni demoralizati, provincii intregi de unde aproape toti oamenii apti de munca au plecat in strainatate, o Capitala care habar nu are (si in general o doare la basca) ce mai face provincia. Asta a fost surpriza lui Dragnea printre altele. Se astepta la covor rosu in Moldova. Nu va bucurati prea mult, Dragnea s-a dus unde e ii e locul, problemele au ramas. Lucrurile nu-s blocate din cauza coruptiei la momentul asta asa cum fals percepem…aia a fost acum 10-20 de ani. Acum nu mai ai cu cine. Daca vine unul si pune 1 mld de eur pt facut o autostrada nu are cu cine, n-are proiectanti competenti, n-are juristi cu care sa faca niste exproprieri care sa nu consume 90% din fonduri, n-are maistri, n-are muncitori, n-are nimic. Personal nu prea mai vad o iesire prin forte proprii. Singura solutie ar fi importul de „gulere albe” din tarile cu traditie OK si mult, mult Doamne’ajuta …
tot la coruptie ajungem doar ca a devenit un termen mult mai general compus care acopera o arie mult mai mare de infractiuni la noi.
Subscriu la analiza facuta de Stelian!
parerea mea, hic…
Doar USR are vointa si dorinta sa rezolve inclusiv aceste aspecte negative mentinate de acest bugetar.
Viseaza! Stanga a dovedit in istorie ca doar promite, dar cand vine la putere e mai corupta ca si concurenta. Iar USR-ul asta este anticrestin, adica fara valori morale obiective. De asta au facut si comunistii crimele alea, pentru ca daca nu ai morala crestina, te crezi Dumnezeu, cu drept de viata si de moarte. P.S. Nu-mi veni cu Inchizitia. Aia au ucis in 600 de ani cati ucideau marxistii rosii intr-o singura zi in perioada Terorii Rosii.
Nu prea inteleg de ce amestecam crestinismul si anti-crestinismul cu administratia unei tari (a se intelege prin asta guvren, parlament, etc.). Ce are una cu alta? Pot fi si atei din partea mea cata vreme au o conduita morala si cata vreme nu isi vad doar interesul lor si a celor apropiati. Religia si orientarea religioasa se face acasa si la biserica (indiferent care e biserica). Nu se face in guvern, parlament, etc. decat in masura in care se voteaza si aplica legii care sa nu discrimineze pe baza religioasa si prin care oamenii sa-si poata practica in voie credinta. In rest un presedinte, prim-ministru, etc. trebuie sa fie al tuturor, crestini sau necrestini.
Bine spus!???
singurul personaj politic care a vorbit răspicat despre demantelarea aristocrației bugetare este cataramă.
măcar pentru asta i-aș da un vot la prezidentiale?
Not funny, dude. That..is not funny! 😀
Asemenea lui ISUS!
Cu 1.3 mil angajați bugetari, plus aproape 0.7 mil în companii private ale statului, plus familiile acestora, găsim o masă foarte greu de restructurat în care toți sunt neamuri, prieteni sau afini. Undeva îi înțeleg, ce știu ei să faca, în privat mulți dintre ei ar fi entry level, adică cei care cara scrisorile. Dracul din mine visează să scoată cândva untul dintr-o tzatza de la finanțe, s-o văd atunci cât e de tare.
După ce s-a aflat că 800 din 2000 de angajaţi TAROM sunt rude, 1200 au fost daţi afară
https://www.timesnewroman.ro/life-death/dupa-ce-s-a-aflat-ca-800-din-2000-de-angajati-tarom-sunt-rude-1200-au-fost-dati-afara
Au mai scăpat dintre ei vreo 20 care s-au căsătorit pe loc.
Now…that’s funny!
Sintem frati de fantezie… 😀
Inca astept pe cineva sa vina cu o propunere generala de „sabloane” intuitive pentru diferitele intersectii, e wild-wild-west pana acum, nu-s doua la fel. Autostrazi putine…dar compensam la talent chinut in materie de intersectii pentru ele.
stai sa vezi in Franta… ieri treceam printr-o intersectie unde aveai 2 benzi de mers inainte la intrare in ea, iar in fata celei de a doua era o banda de facut stanga pentru sensul celalalt. Iar asta cu intrat pe 2 benzi in intersectie si iesit pe una e déjà clasica 🙂
Hai ca am gasit : in Saint-Fargeau-Ponthierry intersectie Av. Fontainebleau cu Av. Albert Beaufils:
https://www.google.com/maps/@48.5300589,2.5441092,174m/data=!3m1!1e3
Am mai trecut prin ea mai demult si am folosit banda stanga pentru ca avea sageata inainte si ca se incolonasera multi pe dreapta, si m-am trezit in fata cu cineva de pe sensul opus facand stanga. Atunci am zis ca n-am vazut eu bine sau n-am fost atent.
La naiba! Daca aia de pe banda din dreapta ta ar fi avut obligatoriu la dreapta – nu si inainte – as mai fi inteles, ti-ar fi lasat cat de cat spatiu „curbat” sa te incadrezi…dar si asa, tot e o tampenie.
pai am accelerat sa trec de aia care credeam ca s-au incolonat ca vor la dreapta, am vazut in fata (dupa intersectie) ca mai pe stanga e o banda groasa alba (m-am gandit ca e separatia pe sensul ala) si apoi m-am pomenit cu unul intrand in fata din sens opus sa faca stanga… si apoi am vazut ca si el avea marcaj cu sageata la stanga 🙂
am uitat sa precizez ca cu cateva sute de metri mai inainte erau vreo 3 semafoare total desincronizate: cand plecai de la unul ajungeai la urmatorul tocmai atunci se facea rosu si se mergea bara la bara 🙂
Vrei sa vezi ceva tare de tot?
Du-te pe Google Maps si vezi intersectiile de la Turda! Mai ales cand vii dinspre Tg. Mures si nu vrei s-o iei prin mijlocul Campiei Turzii…asa ca-ti zici ca omu’ normal ca o iei tot pe autostrada, pe sud…
Sunt 3 intersectii acolo, la sud de Turda, de te doare capul: cea mare, care e o nebunie totala, apoi una mai la nord-vest, dupa 1 km, intre Mihai Viteazu si Turda, unde e batalionul de tancuri…si dupa inca 1 km la nord-vest de asta mai e o mica intoarcere pe sub autostrada, chiar cand sa treci peste raul Aries.
Te provoc sa incerci sa intri in Turda dinspre sud, venind de la Tg. Mures! 😀
Mai ales te provoc sa gasesti cum sa intri daca ratezi intrarea! 😀
Sincer, cred ca asa o sa-i batem pe moscoviti si pe budapestani, daca ne ataca! Ii ratacim in intersectiile de pe autostrazi, habar n-au ce i-a lovit! 😀
Vii dinspre Est si o iei spre S, pe N20:
https://www.google.com/maps/@48.6246642,2.2584098,15.62z
Asta arata a sperietoare in prima faza, dar ce zisei tu e usor, de la E la S, treci pe sub centrul intersectiei si faci imediat dreapta, e intuitiv, te duce spre sud, dupa ocol.
E chiar usor, pentru ca intr-o astfel de intersectie clasica in cruce, ca sa o iei la stanga mereu gasesti iesirea pe dreapta, imediat dupa centrul intersectiei (care va trece fie pe sub sau peste). Nu e greu.
de la sol trebuie doar sa te tii dupa indicator, desi nu e foarte logic imediat…
Una (de fapt doua) din cele mai bune/eficiente tipuri de intersectii in cruce, la vest de Debretin:
https://www.google.com/maps/@47.5439953,21.5477075,2812m/data=!3m1!1e3
La cea mai nordica poti chiar sa adaugi si 2 giratorii in loc de cele 2 intersectii mici (cum e cea cu vreo 500 de metri mai la sud de ea)…dar asta depinde de benzi, de ce trafic crezi ca o sa ai.
Iar la nord de ele, dupa cateva sute de metri, ai si o intersectie in 3, la fel de eficienta.
De pe A3 pe E81? Mai ai o iesire ocolita E60 -> D15
Incearca sa eviti E60 -> D15 pentru ca trece prin Campia Turzii. Sau sa zicem ca e blocat in ziua respectiva dintr-un motiv oarecare…asa ca incerci in schimb sa intri de pe A3 pe E81 🙂 De sus poate iti pica fisa, dar de la sol, mai ales daca nu stii zona, le injuri de mama focului, cu panouri semnalizatoare cu tot!
Ma tinui sa postez si uitai, ma luai cu altele.
CJUE a decis: Germania nu are voie sa impuna taxa de autostrada
http://www.ziare.com/taxa/taxa-auto/cjue-a-decis-germania-nu-are-voie-sa-impuna-taxa-de-autostrada-1565872
Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a decis, marti, ca taxa de autostrada pentru autoturisme in Germania este o discriminare indirecta pe motiv de cetatenie sau nationalitate.
„Aceasta taxa este discriminatorie dat fiind ca sarcina sa economica este suportata, in practica, exclusiv de proprietarii si de conducatorii de vehicule inmatriculate in alte state membre”, transmite CJUE.
„Prin hotararea pronuntata astazi, Curtea constata ca taxa de utilizare a infrastructurii, combinata cu scutirea de taxa pe autovehicule de care beneficiaza proprietarii vehiculelor inmatriculate in Germania, constituie o discriminare indirecta pe motiv de cetatenie sau nationalitate si o incalcare a principiilor liberei circulatii a marfurilor si liberei prestari a serviciilor.
Am vazut reportajul vineri si mi-a venit sa borasc desi nu m-a zis nimic nou. Sunt lucruri stiute de noi toti si acceptate.
asta e realitatea,pe mine nu m-a impreisionat tipul dar trebuie semnalat ca totuși și-a adus aminte ca are coloană verticală,cam greu dar e un pas.
eu nu am auzit pe nimeni sa participe la interviuri de angajare la stat si sa primească postul făra „un spate” din interior plus șpaga de rigoare…deci si el a intrat tot la fel.
Dap. A nu se intelege ca armata este diferita. Poate va mai amintiti de generalul retinut de DNA pt ca a luat mai multe spagi decat locuri disponibile la scoala de subofiteri. Sau celebra filiera indirecta.
La MAI nu mai zic.
Tot ce se întâmplă acum, își trage seva din mandatele Băsescu. Degeaba veți sări pe mine dar in 2004, statul încă funcționa acceptabil. Mai erau specialisti, oameni cu școala… Odată cu venirea marinarului România a luat fața si apucăturile pezevenghiului…
Aaaa… ce?
E asa, mai „rosu” de felul lui.
Ultima injuratura? S-a terminat Game of Thrones!
fara o pozitie barbateasca a autoritatii judecatoresti si a ministerului public nu are cum sa fie ordine in tara,
violuri, pedofilie, coruptie toate cu suspendare,
iar autoritatea judecatoreasca este sub controlu cesemeului,
cesemeu care este incompetent si incapabil sa faca altceva decat comisii care sa dea rezultatele care le transmite zdragnea din pentenciar,
daca presedintele comisiei si al cesemeului stim cine este:
https://www.comisarul.ro/articol/ne-am-dus-toti-dupa-fenta-si-am-uitat-ca-lia-savon_973547.html
ieri am aflat ca procuroarea de la Constanta este cea mai desteapta si va ajunge pe merit la sefia sectiei speciale de anchetare a majistratilor, cu tata membru psd, pe viata, care stia dinainte toate solutiile care le va da fata lui,
https://www.libertatea.ro/stiri/tatal-adinei-florea-este-consilier-judetean-psd-daca-ajunge-la-dna-fiica-mea-face-ordine-acolo-trei-luni-2388269
ce a facut fata lu tata membru psd stim:
http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/adina-florea/exclusiv-motivare-devastatoare-a-iccj-in-cazul-kovesi-acuzatii-neprobate-si-neclare-masuri-nelegale-ss-a-adaugat-la-lege-document-1561714
nu mai vorbesc dosaru copiilor dupa acte categoria secret si transmiterea catre inculpatu valcov,
astea-s detalii ca si povestea din filmu de pe recorder de mai sus
la psd orice a facut magarie a adversarului trebuie scoasa la lumina si umflata, etc,
pe cand tot cea a facut psd trebuie secretizat ca la 10 aug 2018 etc.
nici organizatiile majistratilor nu fac mai nimik,
grevele au incetat inainte de a fi percepute corect in constiinta publica,
se apropie vacanta judecatoreasca,
multi judecatori au inchis ochii, au tras aer in piept si au iesit la pensie,
ca e mai comod,
la poloneji judecatorii au luptat,
modelu de legiferare a atacului la justitie dorit de moskva si implementat incepand cu tarile tovarashe si pretene a inceput la unguri, a continuat la poloneji, apoi la rumani, in curand la cehi si va intra direct in paine la fratii nostrii de peste Prut
https://www.juridice.ro/643577/pozitia-procurorilor-din-republica-moldova-ref-controlul-politic-al-institutiei.html
fara un raspuns al autoritatilor statului omu ajunge sa isi piarda speranta, si poate asta doresc tradatorii de la conducere – asta este poate modelu trimis de peste hotare
dar inca cativa, putini, de aia visatori si idealisti mai spera ca se mai poate ceva
ca am avut parinti, bunici, rubedenii, militari care au luptat
Babaetzi!…si fete…
Care-i faza cu cele 4 atacuri cibernetice asupra spitalelor, de ieri?
Basca site-ul CCR!
Ca tot zice baiatu’ in clip pe la momentul 2:35 de Casa de Pensii, Min. Educatiei…
e faza finala a virusului… ala care papa Romania.
{heavy Russian accent} Now observe carefully my western friend…
Astia de la secu’ de la noi au zis ca nici macar antivirus nu aveau unitatile medicale, nu ca ajuta ala foarte mult.